Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Ontdek de MyGov.be-app!

Publication date
14 mei 2024
MyGov app exemples

De FOD BOSA heeft een nieuwe mijlpaal bereikt met de lancering van onze nieuwste app, MyGov.be! Deze app is ontworpen om jouw interactie met overheidsdiensten eenvoudiger en efficiënter te maken, zowel voor professionele als persoonlijke doeleinden.

MyGov.be?

De Belgische digitale identiteitsportefeuille, MyGov.be, is een app waarmee je een echte elektronische portefeuille tot je beschikking hebt waarin je jouw online documenten van de overheid vindt:

  • Jouw identiteitsgegevens
  • Jouw eBox-berichten
  • Jouw attesten en officiële documenten zoals jouw geboorteakte, huwelijksakte, Covid-vaccinatiecertificaten, de ISI+ kaart, …

Net zoals bij de eBox, evolueert deze digitale portefeuille voortdurend. Denk aan nieuwe versies van bestaande functies, of nieuwe documenten of diensten die worden aangeboden door overheidsinstanties die de digitale portefeuille integreren. De MyGov.be-app zal dus voortdurend bijgewerkt worden. Deze versie 1.0 van de app is dus een eerste stap naar een allesomvattende app voor interactie tussen de overheid en alle Belgen.

We hopen dat je de MyGov.be-app downloadt en verkent! Download de MyGov.be-app vandaag nog via de Google Play Store of de Apple Store.

Meer informatie?

Wil je meer te weten komen over de MyGov.be-app? Bezoek www.mygov.be!

Deel dit artikel

Meer nieuws