Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Nieuwsbrieven

Om op de hoogte te blijven van onze activiteiten, kan je je abonneren op een of meerdere van onze thematische nieuwsbrieven.

Je kan je altijd via de newsletter zelf opnieuw weer uitschrijven.

Schrijf je in

Inhoudstafel

Werken bij de overheid

Met deze tweewekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van nieuwigheden en activiteiten over werken bij de overheid in de ruime zin.

Je krijgt een overzicht van het nieuws over opleiding en ontwikkeling, loopbaanbegeleiding, verloning en voordelen, verlof en afwezigheden, welzijn op het werk, en selectie en rekrutering.

HR Pro News

Ongeveer om de twee maanden vind je in deze nieuwsbrief nieuws op maat van hr-professionals. Zo kom je meer te weten over de nieuwigheden en activiteiten in het vakgebied human resources.

Overheidsopdrachten

In deze driemaandelijkse nieuwsbrief krijg je een overzicht van trends en evenementen, relevante informatie en nieuws over de federale tools die overheidsopdrachten ondersteunen.

Digitale overheid

Deze maandelijkse nieuwsbrief houdt je op de hoogte van al onze digitale initiatieven. De federale overheid digitaliseert en vereenvoudigt haar dienstverlening volop. Zo zorgen we voor meer comfort en verbeteren we het contact met burgers en bedrijven.

Strategische ondersteuning

Deze viermaandelijkse nieuwsbrief focust op de strategische ondersteuning die de FOD BOSA aan zijn klanten biedt. Denk aan thema’s zoals innovatie, organisatieontwikkeling, organisatiecultuur, leiderschap, hr-beleid of communicatie.

Begroting en boekhouding

Zo’n drie keer per jaar kom je in deze nieuwsbrief meer te weten over de cijfers achter de werking van de overheidssector in ons land. Je vindt er ook updates van de begroting en informatie over de jaarrekeningen.

Schrijf je in