Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

​​Hybride sessies: hoe het audiovisuele materiaal van BOSA gebruiken​

Hoe start je het audiovisuele materiaal in de hybride zalen van BOSA op en hoe gebruik je het? Maak je in dit zelfstudiegedeelte van de e-Campus vertrouwd met de aanwezige apparatuur, ga virtueel de zalen binnen en bereid je voor op een hybride sessie (een mix van deelnemers in de zaal en op afstand). 

 • Pluspunten

  Ontdek in je eigen tempo hoe het audiovisuele materiaal in de zalen van BOSA werkt, en vermijd zo de stress en de vele technische vragen die het goede verloop van je sessie zouden kunnen verstoren.

 • Voor wie?

  Voor opleiders, facilitatoren, organisatoren van leeractiviteiten (of vergaderingen) met deelnemers op afstand en deelnemers die in de gebouwen van BOSA aanwezig zijn.

  Let op: deze cursus is gericht op de uitrusting in de gebouwen van BOSA en is niet geschikt voor hybride sessies die elders plaatsvinden. 

 • Voorkennis

  Basiskennis van de videoconferentiesoftware Teams.

 • Op het programma

  Hoe start je het audiovisuele materiaal in de hybride zalen van BOSA op (opleidingslokalen en vergaderzalen) en hoe gebruik je het?

  Deze online ruimte bevat een inleiding, een beschrijving en instructies voor het gebruik van het materiaal en aanvullende links naar Teams tutorials.

  In elk hybride opleidingslokaal ligt ook een handleiding en een kleine folder met een overzicht van de procedure om de apparatuur op te starten.

 • Practical information

  Duur: ongeveer 30 minuten 

  Volg de opleiding op je eigen tempo op de e-campus van BOSA.

  Code

  Contact

  Heb je nog vragen? Neem contact op met de Helpdesk e-Campus van BOSA